За проектот Материјали Кампањи Медиа
Медиумска застапеност

Медиумска застапеност

Детската ТВ серија „5+ Фамилија“ која се емитува на две национални телевизии (Телма и АлсатМ), на македонски и на албански јазик, е комуникациско средство за подигнување на свеста на децата и пошироката јавност, како и за промоција на сите активности од овој проект. 

     

 


sponsor logo sponsor logo sponsor logo