За проектот Материјали Кампањи Медиа
Контакт

Контакт

ОXО

тел: 02 3222 303 

e-пошта: sitesmeednakvi@oxo.org.mk

ул. „Прашка“ бр.40

1000 Скопје, Македонија

sponsor logo sponsor logo sponsor logo